27/12/2021 27/12/2021 Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Τις εγκάρδιες ευχές του για ταχεία ανάρρωση εξέφρασε προς τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης της Ελλάδος και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας...
27 Δεκεμβρίου, 2021 - 12:32
Τελευταία ενημέρωση: 27/12/2021 - 21:09

Επικοινωνία Αλέξη Τσίπρα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Επικοινωνία Αλέξη Τσίπρα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Τις εγκάρδιες ευχές του για ταχεία ανάρρωση εξέφρασε προς τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης της Ελλάδος και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν σήμερα, Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2021.

Ο Παναγιώτατος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Τσίπρα για το ενδιαφέρον του, και του ευχήθηκε για το Άγιο Δωδεκαήμερο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων