14/10/2021 14/10/2021 Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος επικοινώνησε τηλεφωνικά σήμερα, Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021, με την Φώφη Γεννηματά, Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, στην οποία ευχήθηκε εγκαρδίως να έχει κουράγιο και δύναμη, και να ξεπεράσει σύντομα τη νέα δοκιμασία που αντιμετωπίζει, ώστε να επιστρέψει το ταχύτερο στην οικογένεια της και στα πολυεύθυνα κοινοβουλευτικά καθήκοντά της....
14 Οκτωβρίου, 2021 - 18:02
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2021 - 21:40

Ευχές Οικουμενικού Πατριάρχη στην Φώφη Γεννηματά

Διαδώστε:
Ευχές Οικουμενικού Πατριάρχη στην Φώφη Γεννηματά

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος επικοινώνησε τηλεφωνικά σήμερα, Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021, με την Φώφη Γεννηματά, Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, στην οποία ευχήθηκε εγκαρδίως να έχει κουράγιο και δύναμη, και να ξεπεράσει σύντομα τη νέα δοκιμασία που αντιμετωπίζει, ώστε να επιστρέψει το ταχύτερο στην οικογένεια της και στα πολυεύθυνα κοινοβουλευτικά καθήκοντά της.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Γεννηματά εισήχθη εκτάκτως το βράδυ της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου 2021 στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

 

 

 

Φωτογραφίες Αρχείου: Νίκος Μαγγίνας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων