01/05/2021 01/05/2021 Με αφορμή τις ημέρες της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος και ενόψει της εορτής της Λαμπροφόρου Αναστάσεως του Κυρίου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε τις εγκάρδιες ευχές του πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Καθηγητή Προκόπη Παυλόπουλου. Ο Παναγιώτατος ευχαρίστησε τον πρώην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, για τα αισθήματα αγάπης και σεβασμού που τρέφει προς την Αγία του...
01 Μαΐου, 2021 - 9:00
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2021 - 9:12

Ευχές Παυλόπουλου στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Ευχές Παυλόπουλου στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Με αφορμή τις ημέρες της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος και ενόψει της εορτής της Λαμπροφόρου Αναστάσεως του Κυρίου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε τις εγκάρδιες ευχές του πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Καθηγητή Προκόπη Παυλόπουλου.

Ο Παναγιώτατος ευχαρίστησε τον πρώην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, για τα αισθήματα αγάπης και σεβασμού που τρέφει προς την Αγία του Χριστού Μεγάλη Εκκλησία και απένειμε την Πατριαρχική ευλογία του στον ίδιο, στους συνεργάτες και τους οικείους του. Ευχήθηκε δε ο Αναστηθείς Χριστός να χαρίζει σε όλους τους ανθρώπους υγεία και δύναμη, ιδιαιτέρως σε όλους όσοι δοκιμάζονται από την Πανδημία.

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων