10/05/2021 10/05/2021 Η Α.Θ.Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε διαδοχικά, την Πέμπτη της Διακαινησίμου, 6 Μαΐου 2021, τον Μακ. Πατριάρχη των εν Τουρκία Αρμενίων κ. Sahak Maşalyan και τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Αμίδης (Diyarbakır) κ. Ramzi Garmou, επί κεφαλής της Χαλδαιο-Καθολικής Εκκλησίας στην Τουρκία, μαζί με τον Αιδεσιμ. Πρεσβύτερο κ. Remzi Diril, οι οποίοι συνεχάρησαν τον Παναγιώτατο και δι’...
10 Μαΐου, 2021 - 8:35

Ευχές προς τον Παναγιώτατο και το ποίμνιο της Μητρός Εκκλησίας για την εορτή του Πάσχα

Διαδώστε:
Ευχές προς τον Παναγιώτατο και το ποίμνιο της Μητρός Εκκλησίας για την εορτή του Πάσχα

Η Α.Θ.Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε διαδοχικά, την Πέμπτη της Διακαινησίμου, 6 Μαΐου 2021, τον Μακ. Πατριάρχη των εν Τουρκία Αρμενίων κ. Sahak Maşalyan και τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Αμίδης (Diyarbakır) κ. Ramzi Garmou, επί κεφαλής της Χαλδαιο-Καθολικής Εκκλησίας στην Τουρκία, μαζί με τον Αιδεσιμ. Πρεσβύτερο κ. Remzi Diril, οι οποίοι συνεχάρησαν τον Παναγιώτατο και δι’ Αυτού το ποίμνιο της Μητρός Εκκλησίας με την ευκαιρία του εορτασμού του Πάσχα.

Για τον ίδιο σκοπό, ο Παναγιώτατος δέχθηκε, την επομένη, 7 Μαΐου 2021, τον Σοφολογιώτατο Αρχιραββίνο των Εβραίων της Τουρκίας κ. Ishak Haleva.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων