10/11/2021 11/11/2021 Τις αδελφικές ευχές του προς τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο για ταχεία ανάρρωση εξέφρασε ο Μακαριώτατος Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρος κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας τους, με αφορμή την πρόσφατη μικρή δοκιμασία της υγείας του. Επίσης, εγκάρδιες ευχές και την αδελφική συμπαράστασή του προς τον Παναγιώτατο εκφράζει με επιστολή του ο Πάπας...
10 Νοεμβρίου, 2021 - 19:50
Τελευταία ενημέρωση: 11/11/2021 - 0:52

Ευχές στον Οικουμενικό Πατριάρχη για ταχεία ανάρρωση

Διαδώστε:
Ευχές στον Οικουμενικό Πατριάρχη για ταχεία ανάρρωση

Τις αδελφικές ευχές του προς τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο για ταχεία ανάρρωση εξέφρασε ο Μακαριώτατος Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρος κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας τους, με αφορμή την πρόσφατη μικρή δοκιμασία της υγείας του.

Επίσης, εγκάρδιες ευχές και την αδελφική συμπαράστασή του προς τον Παναγιώτατο εκφράζει με επιστολή του ο Πάπας Ρώμης Φραγκίσκος.

Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη επικοινώνησε τηλεφωνικώς, σήμερα, Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021, και ο κ. Ekrem İmamoğlu, Δήμαρχος του Μητροπολιτικού Δήμου της Κωνσταντινούπολης, ο οποίος εκτός από το έντονο ενδιαφέρον του για την υγεία του Παναγιωτάτου, θέλησε να πληροφορηθεί και για την πρόσφατη επίσκεψή του στις Η.Π.Α..

 

Φωτογραφία Αρχείου: Nίκος Μαγγίνας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων