03/08/2021 03/08/2021 Ευχετήρια επιστολή στον Μακαριώτατο Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία Β’, που ήγε τα ονομαστήριά του χθες (με το παλαιό εορτολόγιο) απέστειλε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Ο Παναγιώτατος, αφού ευχαρίστησε τον Θεό που χάρισε στην Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία τον Σεβάσμιο Μακαριώτατο Πατριάρχη Γεωργίας, του ευχήθηκε υγεία ακλόνητη και ακαταπόνητη, καθώς και τις άνωθεν δωρεές και...
03 Αυγούστου, 2021 - 18:17
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2021 - 19:09

Ευχές του Οικουμενικού Πατριάρχη στον Πατριάρχη Γεωργίας

Διαδώστε:
Ευχές του Οικουμενικού Πατριάρχη στον Πατριάρχη Γεωργίας

Ευχετήρια επιστολή στον Μακαριώτατο Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία Β’, που ήγε τα ονομαστήριά του χθες (με το παλαιό εορτολόγιο) απέστειλε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Ο Παναγιώτατος, αφού ευχαρίστησε τον Θεό που χάρισε στην Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία τον Σεβάσμιο Μακαριώτατο Πατριάρχη Γεωργίας, του ευχήθηκε υγεία ακλόνητη και ακαταπόνητη, καθώς και τις άνωθεν δωρεές και ευλογίες, ώστε να συνεχίσει την ευκλεή και εύκαρπη διακονία του.

Διαβάστε την επιστολή:

 

Φωτογραφία Αρχείου: Νίκος Μαγγίνας – Νίκος Παπαχρήστου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων