26/12/2021 26/12/2021 Με κατάνυξη εορτάστηκε η Γέννηση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού στην Ιερά Πατριαρχική Σκήτη του Αγίου Σπυρίδωνος Χάλκης, της οποίας η φροντίδα έχει ανατεθεί στην Θεολογική Σχολή, στην οποία τελέστηκε το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021, ο εόρτιος Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού. Μετά το πέρας της Θείας...
26 Δεκεμβρίου, 2021 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 26/12/2021 - 18:19

Ευχή υπέρ ανάρρωσης του Οικουμενικού Πατριάρχη αναγνώσθηκε στην Χάλκη

Διαδώστε:
Ευχή υπέρ ανάρρωσης του Οικουμενικού Πατριάρχη αναγνώσθηκε στην Χάλκη

Με κατάνυξη εορτάστηκε η Γέννηση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού στην Ιερά Πατριαρχική Σκήτη του Αγίου Σπυρίδωνος Χάλκης, της οποίας η φροντίδα έχει ανατεθεί στην Θεολογική Σχολή, στην οποία τελέστηκε το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021, ο εόρτιος Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας αναγνώσθηκε υπό του Καθηγουμένου ευχή υπέρ ταχείας ανάρρωσης του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

Εκκλησιάστηκαν πιστοί από το νησί, τηρουμένων των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων