15/08/2022 16/08/2022 Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε την επίσκεψη των δύο διεθνών ποδοσφαιριστών της Τραμπζονσπόρ, Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη την Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 στο ξενοδοχείο της Τραπεζούντας, όπου κατέλυσε η Πατριαρχική αντιπροσωπεία για την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στην ιστορική Ιερά Μονή Σουμελά επί τη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Οι δύο ποδοσφαιριστές...
15 Αυγούστου, 2022 - 19:57
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2022 - 0:12

Δώρισαν φανέλες της Τραμπζονσπόρ στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Δώρισαν φανέλες της Τραμπζονσπόρ στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε την επίσκεψη των δύο διεθνών ποδοσφαιριστών της Τραμπζονσπόρ, Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη την Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 στο ξενοδοχείο της Τραπεζούντας, όπου κατέλυσε η Πατριαρχική αντιπροσωπεία για την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στην ιστορική Ιερά Μονή Σουμελά επί τη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Οι δύο ποδοσφαιριστές χάρισαν στον Παναγιώτατο από μια φανέλα της ομάδας, όπως φαίνεται και από το χαρακτηριστικό story του Τάσου Μπακασέτα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

Φανέλα της ομάδας είχε δωρίσει νωρίτερα και ο επιχειρηματίας Αϊχάν Μπασκάν από την Τόνγια, ο οποίος υποδέχθηκε τον Οικουμενικό Πατριάρχη κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της πόλης. Επίσης, του προσέφερε τα κίτρινα χαρακτηριστικά λουλούδια των παρχαριών, γνωστά και ως «δάκρυα της Παναγίας», ένα κασκόλ και μία μάσκα. Μάλιστα, όταν ο Παναγιώτατος ρωτήθηκε ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα της νέας σεζόν, έδειξε στο κασκόλ που φόρεσε στο λαιμό του.

 

 

 

(Με πληροφορίες από: pontosnews.gr)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων