08/09/2022 08/09/2022 ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Ρεπορτάζ: Νάνσυ Νάσκου/ Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης Την ευλογία και τη χαρά να εορτάσουν την θεομητορική εορτή του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου με την παρουσία της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας του “Άξιον Εστίν” έχουν οι κάτοικοι της Κομοτηνής, της Θράκης και οι προσκυνητές οι οποίοι από την Τρίτη συρρέουν να προσκυνήσουν το ιερό...
08 Σεπτεμβρίου, 2022 - 8:35
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2022 - 9:40

Φωτογραφίες από την Πατριαρχική Χοροστασία ενώπιον του “Άξιον Εστίν” στην Κομοτηνή

Διαδώστε:
Φωτογραφίες από την Πατριαρχική Χοροστασία ενώπιον του “Άξιον Εστίν” στην Κομοτηνή

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Ρεπορτάζ: Νάνσυ Νάσκου/ Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης

Την ευλογία και τη χαρά να εορτάσουν την θεομητορική εορτή του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου με την παρουσία της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας του “Άξιον Εστίν” έχουν οι κάτοικοι της Κομοτηνής, της Θράκης και οι προσκυνητές οι οποίοι από την Τρίτη συρρέουν να προσκυνήσουν το ιερό σέβασμα της πίστεως μας στον Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Το πανηγυρικό κλίμα λαμπρύνει με την παρουσία του ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος ο οποίος από χθες βρίσκεται στην πόλη. Σήμερα χοροστατεί στη Θεία Λειτουργία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων