28/03/2021 28/03/2021 Τελέστηκε σήμερα, 28 Μαρτίου 2021, το απόγευμα ο Γ’ Κατανυκτικός Εσπερινός της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής στο ναϋδριο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, χοροστατούντος από του παραθρονίου του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού. Το ίδιο πρωί, Κυριακής του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, τελέστηκε  ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στο ναΰδριο της Σχολής, ιερουργούντος...
28 Μαρτίου, 2021 - 22:15
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2021 - 22:01

Γ’ Κατανυκτικός Εσπερινός και Κυριακή Β’ Νηστειών στη Χάλκη

Διαδώστε:
Γ’ Κατανυκτικός Εσπερινός και Κυριακή Β’ Νηστειών στη Χάλκη

Τελέστηκε σήμερα, 28 Μαρτίου 2021, το απόγευμα ο Γ’ Κατανυκτικός Εσπερινός της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής στο ναϋδριο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, χοροστατούντος από του παραθρονίου του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού.

Το ίδιο πρωί, Κυριακής του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, τελέστηκε  ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στο ναΰδριο της Σχολής, ιερουργούντος του ιδίου Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού.

Εκκλησιάστηκαν πιστοί από το Νησί, τηρουμένων των μέτρων προς αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων