13/10/2021 13/10/2021 Μετά την εκλογή του νέου ΔΣ του Συνδέσμου Παιδοπόλεως, την Τρίτη στην αίθουσα ακροάσεων του Πατριαρχείου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου της Παιδοπόλεως, προεδρεύοντος του Πατριαρχικού Επιτρόπου Σεβ. Μητροπολίτη Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου, κατά την οποία παραδόθηκε στα Μέλη ο νέος εγκεκριμένος από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, νέος Κανονισμός. Στη συνεδρίαση έλαβαν...
13 Οκτωβρίου, 2021 - 16:24
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2021 - 18:45

Για ένα καλύτερο αύριο στη «θερινή φωλιά των νέων»

Διαδώστε:
Για ένα καλύτερο αύριο στη «θερινή φωλιά των νέων»

Μετά την εκλογή του νέου ΔΣ του Συνδέσμου Παιδοπόλεως, την Τρίτη στην αίθουσα ακροάσεων του Πατριαρχείου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου της Παιδοπόλεως, προεδρεύοντος του Πατριαρχικού Επιτρόπου Σεβ. Μητροπολίτη Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου, κατά την οποία παραδόθηκε στα Μέλη ο νέος εγκεκριμένος από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, νέος Κανονισμός.

Στη συνεδρίαση έλαβαν μέρος επίσης ο Μέγας Πρωτοσύγκελλος και υπεύθυνος των Παιδικών Κατασκηνώσεων κ. Θεόδωρος, ο Διευθυντής της Παιδοπόλεως κ. Διαμαντής Κομβόπουλος και ο υπεύθυνος για τα εκπαιδευτικά ζητήματα Αντιπρόεδρος του ΣΥΡΚΙ Εντιμολ. κ. Γιάννης Δεμιρτζίογλου.

Μετά τη διετία που παρήλθε κεκλεισμένων των θυρών, απάντες ευχήθηκαν ολόψυχα τα καλύτερα για ένα καλύτερο αύριο στη «θερινή φωλιά των νέων».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων