14/09/2019 14/09/2019 Η Ρωμαίικη Κοινότητα της Τενέδου γιόρτασε σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019, την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού με Θεία Λειτουργία στον Ι. Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, με τη συμμετοχή και απόδημων Τενεδίων, που ακόμα βρίσκονται στο νησί. Την Θ. Λειτουργία τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης Ευδόκιμος Καρακουλάκης, ο οποίος διηκόνησε τους θερινούς μήνες την Κοινότητα της Τενέδου. Μαζί με...
14 Σεπτεμβρίου, 2019 - 15:22
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2019 - 15:21

Γιορτάζοντας την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού στην Τένεδο

Διαδώστε:
Γιορτάζοντας την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού στην Τένεδο
Η Ρωμαίικη Κοινότητα της Τενέδου γιόρτασε σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019, την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού με Θεία Λειτουργία στον Ι. Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, με τη συμμετοχή και απόδημων Τενεδίων, που ακόμα βρίσκονται στο νησί.
Την Θ. Λειτουργία τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης Ευδόκιμος Καρακουλάκης, ο οποίος διηκόνησε τους θερινούς μήνες την Κοινότητα της Τενέδου.
Μαζί με τους εκεί Ρωμιούς γιόρτασαν ο τ. πρόεδρος του Εκπαιδευτικού και Πολιτιστικού Συνδέσμου Ίμβρου, Λάκης Βίγκας και ο πρόεδρος του εν Αθήναις Σύλλογος Τενεδίων “Τέννης” Χρήστος Κάλφας.
Σημαντική η δραστηριότητα που αναπτύσσει η Κοινότητα υπό την προεδρία της κας Πελαγίας Πισιρτζή. Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που δημοσιεύουμε εδώ είναι από τον σημερινό εορτασμό.
Πηγή: fanarion.blogspot.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων