27/01/2021 27/01/2021 Την ημέρα μνήμης του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως, τίμησε σήμερα η Κοινότητα Νεοχωρίου στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κυδωνιών κ. Αθηναγόρου, Αρχιερατικώς Προϊσταμένου της Περιφέρειας Βοσπόρου. Η σημερινή ημέρα ήταν, επίσης, μέρα γνωριμίας και καλωσορίσματος του νέου Αρχιερατικώς Προϊσταμένου από τους ενορίτες και της Επιτροπές. Με το πέρας της Θείας...
27 Ιανουαρίου, 2021 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2021 - 20:45

Γνωριμία με τους ενορίτες είχε ο Μητροπολίτης Κυδωνιών

Διαδώστε:
Γνωριμία με τους ενορίτες είχε ο Μητροπολίτης Κυδωνιών

Την ημέρα μνήμης του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως, τίμησε σήμερα η Κοινότητα Νεοχωρίου στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κυδωνιών κ. Αθηναγόρου, Αρχιερατικώς Προϊσταμένου της Περιφέρειας Βοσπόρου.

Η σημερινή ημέρα ήταν, επίσης, μέρα γνωριμίας και καλωσορίσματος του νέου Αρχιερατικώς Προϊσταμένου από τους ενορίτες και της Επιτροπές.

Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας, προσφέρθηκε κέρασμα και ευλογήθηκε η καθιερωμένη αγιοβασιλόπιτα, το φλουρί της οποίας έλαχε στη μικρή Ηλιάνα Μηνάογλου, κόρη της Βέτας και του Μανόλη, εφοροεπιτρόπου του Ι.Ν. Παναγίας Κουμαριώτισσας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων