27/01/2022 27/01/2022 Την Ανακομιδή των ιερών λειψάνων του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως, τιμά σήμερα η Εκκλησία. Στο Φανάρι χθες το απόγευμα τελέστηκε ο Μέγας Εσπερινός κατά τον οποίο χοροστάτησε ο εκ του Παραθρονίου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Σήμερα ο Παναγιώτατος χοροστάτησε στην Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου όπου...
27 Ιανουαρίου, 2022 - 10:06
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2022 - 10:34

Η Ανακομιδή των Λειψάνων του Ιερού Χρυσοστόμου στο Φανάρι

Διαδώστε:
Η Ανακομιδή των Λειψάνων του Ιερού Χρυσοστόμου στο Φανάρι

Την Ανακομιδή των ιερών λειψάνων του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως, τιμά σήμερα η Εκκλησία.

Στο Φανάρι χθες το απόγευμα τελέστηκε ο Μέγας Εσπερινός κατά τον οποίο χοροστάτησε ο εκ του Παραθρονίου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Σήμερα ο Παναγιώτατος χοροστάτησε στην Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου όπου από χθες είχαν τεθεί τα ιερά λείψανα του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου προς προσκύνηση.

Φώτο: Νίκος Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων