22/09/2022 22/09/2022 Επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων (ΕΕΝΜΑ) την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022. Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος υποδέχθηκε τη διοίκηση της ΕΕΝΜΑ με ιδιαίτερη χαρά επισημαίνοντας ότι είναι η πρώτη φορά που συναντά εκπροσώπους της ναυτιλίας. Επίσης, τόνισε τη σημασία των πλοίων στη διακίνηση αγαθών και...
22 Σεπτεμβρίου, 2022 - 17:09
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2022 - 17:30

Η Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων στο Φανάρι

Διαδώστε:
Η Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων στο Φανάρι

Επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων (ΕΕΝΜΑ) την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος υποδέχθηκε τη διοίκηση της ΕΕΝΜΑ με ιδιαίτερη χαρά επισημαίνοντας ότι είναι η πρώτη φορά που συναντά εκπροσώπους της ναυτιλίας. Επίσης, τόνισε τη σημασία των πλοίων στη διακίνηση αγαθών και στην ανάπτυξη της κοινωνίας και έδειξε ενδιαφέρον για το ρόλο της ναυτιλίας μικρών αποστάσεων.

Ο Πρόεδρος της ΕΕΝΜΑ, Χαράλαμπος Σημαντώνης, εξήρε την προσωπικότητα και το ειδικό βάρος που έχει στον Ελληνισμό ο Οικουμενικός Πατριάρχης, τονίζοντας «πόσο σημαντικό είναι να σας ακούμε Παναγιώτατε».

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα με τον Παναγιώτατο να απευθύνει πρόσκληση προς τους παρευρισκόμενους για να εορτάσουν το Πάσχα του 2024 στο Φανάρι αφού το 2023 θα τελέσει Λειτουργία στην Ίμβρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων