24/06/2024 24/06/2024 Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας για την εορτή της Πεντηκοστής, στις 23 Ιουνίου, στον Πατριαρχικό Ναό, συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου, Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ. Ειρηναίου, Ικονίου κ. Θεολήπτου και Σελευκείας κ. Θεοδώρου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Παναγιώτατος προέστη της Ακολουθίας του...
24 Ιουνίου, 2024 - 10:17
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2024 - 10:15

Η εορτή της Πεντηκοστής στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Διαδώστε:
Η εορτή της Πεντηκοστής στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας για την εορτή της Πεντηκοστής, στις 23 Ιουνίου, στον Πατριαρχικό Ναό, συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου, Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ. Ειρηναίου, Ικονίου κ. Θεολήπτου και Σελευκείας κ. Θεοδώρου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Παναγιώτατος προέστη της Ακολουθίας του Εσπερινού του Αγίου Πνεύματος, κατά την οποία ανέγνωσε και τις ευχές της Γονυκλισίας.

Εκκλησιάστηκαν πλήθος πιστών από την Κωνσταντινούπολη και το εξωτερικό.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων