06/08/2022 06/08/2022 Η δεσποτική εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού εορτάστηκε στην ομώνυμη Ιερά Πατριαρχική Σκήτη της Χάλκης, της οποίας η φροντίδα έχει ανατεθεί στην Θεολογική Σχολή, με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας, χοροστατούντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού. Μετά το πέρας της Λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος ανέγνωσε την ευχή επί τη ευλογήσει της σταφύλης, την...
06 Αυγούστου, 2022 - 11:48
Τελευταία ενημέρωση: 06/08/2022 - 15:38

Η εορτή της Θείας Μεταμορφώσεως στην Χάλκη

Διαδώστε:
Η εορτή της Θείας Μεταμορφώσεως στην Χάλκη
Η δεσποτική εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού εορτάστηκε στην ομώνυμη Ιερά Πατριαρχική Σκήτη της Χάλκης, της οποίας η φροντίδα έχει ανατεθεί στην Θεολογική Σχολή, με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας, χοροστατούντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού.
Μετά το πέρας της Λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος ανέγνωσε την ευχή επί τη ευλογήσει της σταφύλης, την οποία και διένειμε εν συνεχεία ως ευλογία στους ευάριθμους πιστούς που εκκλησιάστηκαν.
Αφ΄ εσπέρας τελέστηκε στο ναΰδριο της Σχολής ο Μέγας Εσπερινός της εορτής, χοροστατούντος του ιδίου Αρχιερέως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων