21/01/2021 21/01/2021 Στον εσπερινό και τη Θεία Λειτουργία της εορτής της Ανακομιδής των Λειψάνων του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως, θα χοροστατήσει από του Παραθρονίου ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου. Εξάλλου, τα ιερά λείψανα του Αγίου Ιωάννου, που φυλάσσονται στον Πατριαρχικό Ναό, θα είναι εκτεθειμένα στον Σωλέα για  προσκύνηση....
21 Ιανουαρίου, 2021 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2021 - 17:47

Η γιορτή του Αγ. Ιωάννου του Χρυσοστόμου στο Φανάρι

Διαδώστε:
Η γιορτή του Αγ. Ιωάννου του Χρυσοστόμου στο Φανάρι

Στον εσπερινό και τη Θεία Λειτουργία της εορτής της Ανακομιδής των Λειψάνων του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως, θα χοροστατήσει από του Παραθρονίου ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου. Εξάλλου, τα ιερά λείψανα του Αγίου Ιωάννου, που φυλάσσονται στον Πατριαρχικό Ναό, θα είναι εκτεθειμένα στον Σωλέα για  προσκύνηση.

Ο Εσπερινός θα αρχίσει στις 4.30 μ. μ.

Κατά την κρατήσασα τάξη, η Ιερά Εικόνα του Αγίου θα τοποθετηθεί στον Πατριαρχικό Θρόνο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων