22/05/2022 22/05/2022 Τελέστηκε σήμερα, Κυριακή της Σαμαρείτιδος, 22 Μαΐου 2022, ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στο ναΰδριο της Σχολής, χοροστατούντος από του παραθρονίου του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού. Εκκλησιάστηκαν ο Γ. Γραμμάτεας του Υπουργείου Εξωτερικών Εντιμ. κ. Andrei Novac μετά της οικογενείας του, ο Διευθυντής του εν τη Πόλει Ρουμανικού Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελλογ. κ....
22 Μαΐου, 2022 - 15:40
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2022 - 15:44

Η Κυριακή της Σαμαρείτιδος στην Θεολογική Σχολή Χάλκης

Διαδώστε:
Η Κυριακή της Σαμαρείτιδος στην Θεολογική Σχολή Χάλκης

Τελέστηκε σήμερα, Κυριακή της Σαμαρείτιδος, 22 Μαΐου 2022, ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στο ναΰδριο της Σχολής, χοροστατούντος από του παραθρονίου του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού.

Εκκλησιάστηκαν ο Γ. Γραμμάτεας του Υπουργείου Εξωτερικών Εντιμ. κ. Andrei Novac μετά της οικογενείας του, ο Διευθυντής του εν τη Πόλει Ρουμανικού Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελλογ. κ. Dragos Nitra, καθώς και όμιλος προσκυνητών από την Γερμανία.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε αρτοκλασία υπέρ υγείας του δοκίμου Κωνστανίνου Μαρομμάτη επί τη χθεσινή εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και ανεγνώσθησαν υπό του Καθηγουμένου νεκρώσιμα τρισάγια υπέρ αναπαύσεως των ψυχών του αοιδίμου Πατριάρχου Κωνσταντίνου του Ε΄ επί του τάφου του και του μακαριστού Μητροπολίτου Νικαίας κυρού Κωνσταντίνου, αποφοίτου, επιμελητού και Καθηγητού της Θεολογικής Σχολής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων