22/02/2021 22/02/2021 Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κρήνης και Πατριαρχικό Έξαρχο Μάλτας κ. Κύριλλο (Κατερέλο), Καθηγητή και Πρόεδρο του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας, απέστειλε ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αναπληρωτής Καθηγητής, Χρήστος Καραγιάννης. Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει: Επί τη επαξία αναρρήσει Σας σε Μητροπολίτη Κρήνης και Έξαρχο Μάλτας, προτάσει του...
22 Φεβρουαρίου, 2021 - 21:47

Η Θεολογική Σχολή Αθηνών συγχαίρει τον Μητροπολίτη Κρήνης Κύριλλο

Διαδώστε:
Η Θεολογική Σχολή Αθηνών συγχαίρει τον Μητροπολίτη Κρήνης Κύριλλο

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κρήνης και Πατριαρχικό Έξαρχο Μάλτας κ. Κύριλλο (Κατερέλο), Καθηγητή και Πρόεδρο του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας, απέστειλε ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αναπληρωτής Καθηγητής, Χρήστος Καραγιάννης.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

Επί τη επαξία αναρρήσει Σας σε Μητροπολίτη Κρήνης και Έξαρχο Μάλτας, προτάσει του σοφού οιακοστρόφου της Κωνσταντινουπολίτιδος Μεγάλης του Χριστού ’Εκκλησίας και ομοφώνω αποφάσει του ιερού Σώματος της Συνόδου, εκφράζουμε τις εγκάρδιες ευχές μας για επιτυχή και ευκλεή επιτέλεση του ευθυνοφόρου και θεοφιλούς έργου Σας.

Η Θεολογική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, συμμετέχει στη χαρά Σας και καυχάται επί τη αναρρήσει Σας, η οποία βεβαίως συνιστά πανηγυρική αναγνώριση από το Σεπτό Οικουμενικό Πατριαρχείο μας του πολυσημάντου έργου και της μέχρι τούδε προσφοράς Σας στην Εκκλησία, διότι αποτελείτε επίλεκτο στέλεχός της, ως Καθηγητής και μάλιστα Πρόεδρος ενός εκ των Τμημάτων της, με πλούσιο επιστημονικό έργο.

Ευχόμαστε από καρδιάς η προσφορά Σας, αυτή στην Επιστήμη και στην Εκκλησία να εξακολουθήσει «εις πολλά έτη» Σεβασμιώτατε!

Με διακεκριμένη τιμή

Ο Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής

Χρήστος Γ. Καραγιάννης
Αν. Καθηγητής

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων