29/03/2023 29/03/2023 Εκοιμήθη χθες η μικρή Άννα Ζωγραφίδου, κόρη του π. Φωτίου Ζωγραφίδου, Εφημερίου της Μεγαλωνύμου Κοινότητος Σταυροδρομίου, ύστερα από μακρά μάχη με την επάρατο νόσο. Τα συλληπητήρια της για την εκδημία εξέφρασε η Ιερά Θεολογική Σχολή Χάλκης και ο Καθηγούμενος αυτής, Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός. Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης και ο...
29 Μαρτίου, 2023 - 8:10
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023 - 8:32

Η Θεολογική Σχολή Χάλκης για την εκδημία της μικρής Άννας Ζωγραφίδου

Διαδώστε:
Η Θεολογική Σχολή Χάλκης για την εκδημία της μικρής Άννας Ζωγραφίδου

Εκοιμήθη χθες η μικρή Άννα Ζωγραφίδου, κόρη του π. Φωτίου Ζωγραφίδου, Εφημερίου της Μεγαλωνύμου Κοινότητος Σταυροδρομίου, ύστερα από μακρά μάχη με την επάρατο νόσο.

Τα συλληπητήρια της για την εκδημία εξέφρασε η Ιερά Θεολογική Σχολή Χάλκης και ο Καθηγούμενος αυτής, Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης και ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, εκφράζουν προς τους τεθλιμμένους γονείς και οικείους τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους για την προς Κύριον εκδημία της μικρής Άννης Ζωγραφίδου, κόρης του π. Φωτίου Ζωγραφίδου, Εφημερίου της Μεγαλωνύμου Κοινότητος Σταυροδρομίου, η οποία εκοιμήθη απόψε, Τρίτη 28 Μαρτίου 2023, μετά από μακρά μάχη με την επάρατο νόσο.

Ευχόμαστε ο Κύριος της ζωής και δεσπόζων του θανάτου, Χριστός ο Θεός, να αναπαύσει την αγνή ψυχή της μικρής Άννης και να παράσχη παραμυθία στους βαρυαλγούντες γονείς και τους πενθούντες συγγενείς της”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων