17/05/2022 18/05/2022 Επίσκεψη στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο θα πραγματοποιήσει η Χορευτική Ομάδα Φοιτητών Ορεστιάδας (Χ.Ο.Φ.Ο.) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Παναγιωτάτου. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης η Ομάδα θα τραγουδήσει παραδοσιακά θρακιώτικα τραγούδια, με την συνοδεία παραδοσιακών τοπικών μουσικών οργάνων. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Χορευτικής Ομάδας Φοιτητών Ορεστιάδας...
17 Μαΐου, 2022 - 17:54
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2022 - 13:56

Η Χορευτική Ομάδα Φοιτητών Ορεστιάδας στον Οικουμενικό Πατριάρχη την Κυριακή 22/5

Διαδώστε:
Η Χορευτική Ομάδα Φοιτητών Ορεστιάδας στον Οικουμενικό Πατριάρχη την Κυριακή 22/5

Επίσκεψη στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο θα πραγματοποιήσει η Χορευτική Ομάδα Φοιτητών Ορεστιάδας (Χ.Ο.Φ.Ο.) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Παναγιωτάτου.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης η Ομάδα θα τραγουδήσει παραδοσιακά θρακιώτικα τραγούδια, με την συνοδεία παραδοσιακών τοπικών μουσικών οργάνων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Χορευτικής Ομάδας Φοιτητών Ορεστιάδας αναφέρει τα εξής:

Στις 12 Μαΐου 2022 η Χορευτική Ομάδα Φοιτητών Ορεστιάδας (Χ.Ο.Φ.Ο.), του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και συγκεκριμένα των τμημάτων Γεωπονίας και Δασολογίας, είχε την τιμή να δεχθεί πρόσκληση από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στην Βασιλεύουσα.
Συγκεκριμένα η Χ.Ο.Φ.Ο., συνοδευόμενη από την Κοσμητεία του Πανεπιστημίου, θα επισκεφθεί την Κωνσταντινούπολη το διάστημα 20 με 22 Μαΐου και θα συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη το πρωί της Εικοστής δευτέρας Μαΐου, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψής μας θα προσφέρουμε στον Παναγιότατο διάφορα δώρα, αλλά και θα του τραγουδήσουμε παραδοσιακά θρακιώτικα τραγούδια, με την συνοδεία παραδοσιακών τοπικών μουσικών οργάνων.

 

 

(Φωτογραφία Αρχείου: Χορευτική Ομάδα Φοιτητών Ορεστιάδας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων