01/07/2022 01/07/2022 Ιστορικό γεγονός για την Μητρόπολη Ιωαννίνων αποτελεί η επίσκεψη του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου και του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου. Τους σεπτούς Προκαθημένους θα υποδεχθούν τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στις 8.30 στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου, όπου θα τελεσθεί Δοξολογία και την ίδια μέρα το απόγευμα στις 18:30 στον Ιερό...
01 Ιουλίου, 2022 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2022 - 22:46

Ιστορική επίσκεψη Οικουμενικού Πατριάρχη και Αρχιεπισκόπου Αθηνών στην Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων

Διαδώστε:
Ιστορική επίσκεψη Οικουμενικού Πατριάρχη και Αρχιεπισκόπου Αθηνών στην Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων

Ιστορικό γεγονός για την Μητρόπολη Ιωαννίνων αποτελεί η επίσκεψη του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου και του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.

Τους σεπτούς Προκαθημένους θα υποδεχθούν τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στις 8.30 στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου, όπου θα τελεσθεί Δοξολογία και την ίδια μέρα το απόγευμα στις 18:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Παϊσίου θα τελεσθούν τα θυρανοίξιά του και στη συνέχεια ο Πανηγυρικός Εσπερινός για την εορτή του Αγίου.

Την επομένη ημέρα θα τελεσθεί Πατριαρχικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχη και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική εγκύκλιο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μαξίμου και το πρόγραμμα της επίσκεψης του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου:

Εγκύκλιος του Μητροπολίτη Ιωαννίνων

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων