06/06/2020 06/06/2020 Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος παρέστη συμπροσευχόμενος από το Ιερό Βήμα του Π .Πατριαρχικού Ναού (Αγίου Γεωργίου Φαναρίου) κατά τη Θεία Λειτουργία του Σαββάτου των Ψυχών, σήμερα, 6 Ιουνίου. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, τέλεσε το καθιερωμένο Τρισάγιο, κατά το οποίο ανέγνωσε τις συγχωρητικές ευχές και τα ονόματα κεκοιμημένων αδελφών, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών...
06 Ιουνίου, 2020 - 19:03
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2020 - 19:50

Και στον τάφο του προκατόχου του ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Και στον τάφο του προκατόχου του ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος παρέστη συμπροσευχόμενος από το Ιερό Βήμα του Π .Πατριαρχικού Ναού (Αγίου Γεωργίου Φαναρίου) κατά τη Θεία Λειτουργία του Σαββάτου των Ψυχών, σήμερα, 6 Ιουνίου. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, τέλεσε το καθιερωμένο Τρισάγιο, κατά το οποίο ανέγνωσε τις συγχωρητικές ευχές και τα ονόματα κεκοιμημένων αδελφών, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των οποίων προσφέρθηκαν τα κόλλυβα.

Photos: Nikos Manginas / Ecumenical Patriarchate

Ο Παναγιώτατος, το απόγευμα, μετέβη στην Ι. Μονή Βαλουκλή και τέλεσε Τρισάγιο στον τάφο του αμέσου προκατόχου Του αοιδίμου Πατριάρχη Δημητρίου.

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων