17/04/2021 17/04/2021 Τελέστηκε την Παρασκευή της Ε’ Εβδομάδος της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των ισχυόντων περιορισμών κυκλοφορίας, η ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο στο ναΰδριο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, χοροστατούντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού. Μετά το πέρας της ακολουθίας εψάλη υπό του Καθηγουμένου νεκρώσιμο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της...
17 Απριλίου, 2021 - 18:05
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2021 - 17:25

Κατανυκτικά στο ναΰδριο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης

Διαδώστε:
Κατανυκτικά στο ναΰδριο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης

Τελέστηκε την Παρασκευή της Ε’ Εβδομάδος της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των ισχυόντων περιορισμών κυκλοφορίας, η ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο στο ναΰδριο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, χοροστατούντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού.

Μετά το πέρας της ακολουθίας εψάλη υπό του Καθηγουμένου νεκρώσιμο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του πρότριτα κοιμηθέντος Μητροπολίτου Συνάδων κυρού Διονυσίου, ο οποίος ετύγχανε απόφοιτος της Σχολής (1971).

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων