01/06/2022 02/06/2022 Την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης επισκέφθηκε επισήμως σήμερα όμιλος αποφοίτων και Καθηγητών της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού της Βοστώνης εκ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής. Οι επισκέπτες έγιναν δεκτοί από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό και την περί αυτόν αδελφότητα, από τους οποίους ξεναγήθηκαν στους χώρους της Σχολής και ενημερώθηκαν για την...
01 Ιουνίου, 2022 - 21:27
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2022 - 0:42

Καθηγητές και απόφοιτοι της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Καθηγητές και απόφοιτοι της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης επισκέφθηκε επισήμως σήμερα όμιλος αποφοίτων και Καθηγητών της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού της Βοστώνης εκ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Οι επισκέπτες έγιναν δεκτοί από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό και την περί αυτόν αδελφότητα, από τους οποίους ξεναγήθηκαν στους χώρους της Σχολής και ενημερώθηκαν για την πλούσια ιστορία της. Κατόπιν παρακάθησαν στην προς τιμήν τους παρατεθείσα τράπεζα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων