31/05/2020 31/05/2020 Σήμερα, Κυριακή των Αγίων Πατέρων της Α’ Οικουμενικής Συνόδου, τελέστηκε κεκελισμένων των θυρών λόγω των μέτρων για την καταπολέμηση της πανδημίας η Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Ηγουμένου μας, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ανεγνώσθη τρισάγιο υπέρ αναπάυσεως της ψυχής του μακαριστού Ηγουμένου της Ι.Μονής Χρυσορρογιατίσσης Διονυσίου, αποφοίτου της Σχολής,...
31 Μαΐου, 2020 - 14:05
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2020 - 14:06

Κυριακή των Αγίων Πατέρων στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Κυριακή των Αγίων Πατέρων στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Σήμερα, Κυριακή των Αγίων Πατέρων της Α’ Οικουμενικής Συνόδου, τελέστηκε κεκελισμένων των θυρών λόγω των μέτρων για την καταπολέμηση της πανδημίας η Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Ηγουμένου μας, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ανεγνώσθη τρισάγιο υπέρ αναπάυσεως της ψυχής του μακαριστού Ηγουμένου της Ι.Μονής Χρυσορρογιατίσσης Διονυσίου, αποφοίτου της Σχολής, επί τη συμπληρώσει σαράντα ημερών από την προς Κυρίον εκδημία του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων