28/02/2021 28/02/2021 Σήμερα, Κυριακή του Ασώτου, 28.2.2021, εορτή του Αγίου Κασσιανού του Ρωμαίου, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός , τελέστηκε στο ναΰδριο της Σχολής υπ’ αυτού ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, συμπροσευχομένου του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Ανθηδώνος κ. Νεκταρίου, Επιτρόπου του Παναγίου Τάφου ενταύθα. Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση...
28 Φεβρουαρίου, 2021 - 15:59
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2021 - 16:12

Με την ευχή να έρθουν καλύτερες μέρες για τη Χάλκη

Διαδώστε:
Με την ευχή να έρθουν καλύτερες μέρες για τη Χάλκη

Σήμερα, Κυριακή του Ασώτου, 28.2.2021, εορτή του Αγίου Κασσιανού του Ρωμαίου, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός , τελέστηκε στο ναΰδριο της Σχολής υπ’ αυτού ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, συμπροσευχομένου του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Ανθηδώνος κ. Νεκταρίου, Επιτρόπου του Παναγίου Τάφου ενταύθα.

Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση κατά την οποία ο Θεοφιλέστατος Καθηγούμενος δέχθηκε τις εόρτιες ευχές της αδελφότητος και περιορισμένου (λόγω των ισχυουσών απαγορεύσεων κυκλοφορίας) αριθμού πιστών.

Το απόγευμα του Σαββάτου τελέστηκε ο Αναστάσιμος εόρτιος Εσπερινός. “Ευχόμαστε ο Κύριος να χαρίζει στον Καθηγούμενο υγεία, δύναμη και φωτισμό, ώστε να συνεχίσει να επιτελεί το έργο που του εμπιστεύθηκε η Εκκλησία και ο Πατριάρχης μας, αλλά και να τον αξιώσει να δει καλύτερες ημέρες για την Θεολογική Σχολή”, αναφέρει σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η Θεολογική Σχολή της Χάλκης.

Αργότερα την Σχολή επισκέφθηκε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος πατρικώς ευχήθηκε στον Θεοφιλέστατο για τα ονομαστήριά του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων