02/08/2022 03/08/2022 Στο ναΰδριο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης τελέστηκε το απόγευμα της Τρίτης 2 Αυγούστου 2022, η ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο, χοροστατούντος από του παραθρονίου του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού. Οι ιερές παρακλήσεις της αρξαμένης περιόδου του Δεκαπενταυγούστου θα τελούνται στην Σχολή κατά την νενομισμένη τάξη της Εκκλησίας στις...
02 Αυγούστου, 2022 - 19:55
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2022 - 0:30

Μέγας Παρακλητικός Κανών στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Μέγας Παρακλητικός Κανών στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Στο ναΰδριο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης τελέστηκε το απόγευμα της Τρίτης 2 Αυγούστου 2022, η ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο, χοροστατούντος από του παραθρονίου του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού.

Οι ιερές παρακλήσεις της αρξαμένης περιόδου του Δεκαπενταυγούστου θα τελούνται στην Σχολή κατά την νενομισμένη τάξη της Εκκλησίας στις 5 μ.μ., σύμφωνα με ανακοίνωση της Σχολής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων