29/07/2021 29/07/2021 Την Πέμπτη 29 Ιουλίου, τελέστηκε η Θεία Λειτουργία, στην Ιερά Πατριαρχική Σκήτη Αγίου Σπυρίδωνος Χάλκης, επί τη μνήμη του Αγίου Μάρτυρος Καλλινίκου, με τη συμμετοχή πιστών από το νησί και την Πόλη, τηρούμενων των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας. Το απόγευμα ανεγνώσθη υπό του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού νεκρώσιμο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της...
29 Ιουλίου, 2021 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2021 - 17:57

Μνήμη Αγίου Καλλινίκου στην Χάλκη

Διαδώστε:
Μνήμη Αγίου Καλλινίκου στην Χάλκη

Την Πέμπτη 29 Ιουλίου, τελέστηκε η Θεία Λειτουργία, στην Ιερά Πατριαρχική Σκήτη Αγίου Σπυρίδωνος Χάλκης, επί τη μνήμη του Αγίου Μάρτυρος Καλλινίκου, με τη συμμετοχή πιστών από το νησί και την Πόλη, τηρούμενων των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

Το απόγευμα ανεγνώσθη υπό του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού νεκρώσιμο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτου Καισαρείας κυρού Καλλινίκου του από Κυζίκου.

Ο μακαριστός είχε διατελέσει έφορος της Θεολογικής Σχολής και απεβίωσε στην Χάλκη το 1934.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων