02/10/2022 02/10/2022 Στο ναΰδριο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης τελέστηκε σήμερα ο Αναστάσιμος Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος από του παραθρονίου του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας αναγνώσθηκε από τον Καθηγούμενο νεκρώσιμο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αοιδίμου Οικουμενικού Πατριάρχη κυρού Δημητρίου, επί τη συμπληρώσει 31 ετών από...
02 Οκτωβρίου, 2022 - 15:31

Μνήμη Μακαριστού Πατριάρχη κυρού Δημητρίου στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Μνήμη Μακαριστού Πατριάρχη κυρού Δημητρίου στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Στο ναΰδριο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης τελέστηκε σήμερα ο Αναστάσιμος Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος από του παραθρονίου του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας αναγνώσθηκε από τον Καθηγούμενο νεκρώσιμο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αοιδίμου Οικουμενικού Πατριάρχη κυρού Δημητρίου, επί τη συμπληρώσει 31 ετών από της εκδημίας αυτού (2-10-1991).

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων