13/04/2019 13/04/2019 Χθες, Παρασκευή 12 Απριλίου 2019, στον ιστορικό Ιερό Ναό της Παναγίας των Εξ Μαρμάρων, όπου ευρίσκεται το πρόσφατα ανακαινισμένο ομώνυμο βυζαντινό ιερό Αγίασμα, τελέσθηκε η Ιερά Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Σηλυβρίας κ. Μαξίμου, Επόπτου της Περιφερείας Υψωμαθείων. Στην ακολουθία συμπροσευχήθηκαν, κατ’ έθος παλαιό, ο Σύνδεσμος Αποφοίτων του Ζαππείου και μαθητές του...
13 Απριλίου, 2019 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2019 - 19:04

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Ο Ακάθιστος Ύμνος στην Παναγία των Εξ Μαρμάρων

Διαδώστε:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Ο Ακάθιστος Ύμνος στην Παναγία των Εξ Μαρμάρων

Χθες, Παρασκευή 12 Απριλίου 2019, στον ιστορικό Ιερό Ναό της Παναγίας των Εξ Μαρμάρων, όπου ευρίσκεται το πρόσφατα ανακαινισμένο ομώνυμο βυζαντινό ιερό Αγίασμα, τελέσθηκε η Ιερά Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Σηλυβρίας κ. Μαξίμου, Επόπτου της Περιφερείας Υψωμαθείων.

Στην ακολουθία συμπροσευχήθηκαν, κατ’ έθος παλαιό, ο Σύνδεσμος Αποφοίτων του Ζαππείου και μαθητές του Σχολείου, καθώς και πιστοί από την Πόλη.

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: fanarion.blogspot.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων