14/04/2021 14/04/2021 Στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό στο Φανάρι θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου, την Παρασκευή, 16 Απριλίου, στις 4:30 μ. μ, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος συγχοροστατούντων Συνοδικών και λοιπών αγίων Αρχιερέων. Tον θείο λόγο θα κηρύξει ο Πανοσιολ. Τριτεύων κ. Αλέξανδρος. Μετά την απόλυση, ο Παναγιώτατος θα χειροθετήσει με το οφφίκιο του Μ. Αρχιδιακόνου...
14 Απριλίου, 2021 - 9:41

Ο Ακάθιστος Ύμνος στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Διαδώστε:
Ο Ακάθιστος Ύμνος στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό στο Φανάρι θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου, την Παρασκευή, 16 Απριλίου, στις 4:30 μ. μ, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος συγχοροστατούντων Συνοδικών και λοιπών αγίων Αρχιερέων.

Tον θείο λόγο θα κηρύξει ο Πανοσιολ. Τριτεύων κ. Αλέξανδρος.

Μετά την απόλυση, ο Παναγιώτατος θα χειροθετήσει με το οφφίκιο του Μ. Αρχιδιακόνου της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας τον Πανοσιολ. Διάκονο κ. Παϊσιο, μέχρι πρότινος Διευθυντή του Ιδιαιτέρου Αυτού Γραφείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων