08/12/2022 08/12/2022 Την έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου επισκέφθηκε ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών της Μολδαβίας κ. Nicu Popescu, την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022, ο οποίος είχε συνάντηση με την Α. Σεβασμιότητα τον Πατριαρχικό Επίτροπο Μητροπολίτη Γέροντα Δέρκων κ. Απόστολο. Τον κ. Popescu συνόδευαν ο Πρέσβης της Μολδαβίας στην Άγκυρα κ. Dimitri Croitor, και επιτελείο συνεργατών του,...
08 Δεκεμβρίου, 2022 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2022 - 16:52

Ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών της Μολδαβίας στο Φανάρι

Διαδώστε:
Ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών της Μολδαβίας στο Φανάρι

Την έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου επισκέφθηκε ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών της Μολδαβίας κ. Nicu Popescu, την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022, ο οποίος είχε συνάντηση με την Α. Σεβασμιότητα τον Πατριαρχικό Επίτροπο Μητροπολίτη Γέροντα Δέρκων κ. Απόστολο.

Τον κ. Popescu συνόδευαν ο Πρέσβης της Μολδαβίας στην Άγκυρα κ. Dimitri Croitor, και επιτελείο συνεργατών του, ενώ στη συνάντηση παρέστησαν, εκ μέρους της Μητρός Εκκλησίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Προύσης κ. Ιωακείμ, και οι Πανοσιολ. Μ. Πρωτοσύγκελλος κ. Θεόδωρος και Αρχιμ. κ. Γρηγόριος, Αρχιγραμματέας της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης κ. Βίκτωρ Copusciu, και ο Ιερολ. Πατριαρχικός Διάκονος κ. Ιερώνυμος Σωτηρέλης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων