13/08/2019 13/08/2019 Ο Αρχιεπίσκοπος της Ορθοδόξου Αυτονόμου Εκκλησίας της Φιλλανδίας και ο Λουθηρανός Αρχιεπίσκοπος Φιλλανδίας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχαν σήμερα Τρίτη, 13 Αυγούστου, στο Φανάρι, ο Αρχιεπίσκοπος Ελσινκίου και πάσης Φιλλανδίας Λέων, ο οποίος προϊσταται της Ορθοδόξου Αυτονόμου Εκκλησίας της Φιλλανδίας, και ο Λουθηρανός Αρχιεπίσκοπος Φιλλανδίας Tapio Luoma, στο πλαίσιο προσκυνηματικής...
13 Αυγούστου, 2019 - 15:20
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2019 - 15:24

Ο Αρχιεπίσκοπος της Ορθοδόξου Αυτονόμου Εκκλησίας της Φιλλανδίας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος της Ορθοδόξου Αυτονόμου Εκκλησίας της Φιλλανδίας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Ο Αρχιεπίσκοπος της Ορθοδόξου Αυτονόμου Εκκλησίας της Φιλλανδίας και ο Λουθηρανός Αρχιεπίσκοπος Φιλλανδίας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχαν σήμερα Τρίτη, 13 Αυγούστου, στο Φανάρι, ο Αρχιεπίσκοπος Ελσινκίου και πάσης Φιλλανδίας Λέων, ο οποίος προϊσταται της Ορθοδόξου Αυτονόμου Εκκλησίας της Φιλλανδίας, και ο Λουθηρανός Αρχιεπίσκοπος Φιλλανδίας Tapio Luoma, στο πλαίσιο προσκυνηματικής επισκέψεώς τους στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και την Πόλη.

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεώς τους, στην οποία παρέστησαν και συνεργάτες των δύο Αρχιεπισκόπων, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στον διαχριστιανικό διάλογο και συνεργασία στην Φιλλανδία, αλλά και γενικότερα στην πορεία των σχέσεων μεταξύ Ορθοδόξων και Λουθηρανών.

 

 

PHOTO CREDIT: NIKOS MANGINAS / ECUMENICAL PATRIARCHATE

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων