03/03/2021 03/03/2021 Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε ο επί κεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Άγκυρα Την Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021, ο επί κεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Τουρκία, Εξοχ. Πρέσβης κ. Nikolaus Meyer-Landrut. Ο Εξοχ. Πρέσβης έγινε δεκτός από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, με τον οποίο...
03 Μαρτίου, 2021 - 18:49
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2021 - 18:50

Ο επικεφαλής της ΕΕ στην Άγκυρα στον Οικ. Πατριάρχη

Διαδώστε:
Ο επικεφαλής της ΕΕ στην Άγκυρα στον Οικ. Πατριάρχη

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε ο επί κεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Άγκυρα

Την Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021, ο επί κεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Τουρκία, Εξοχ. Πρέσβης κ. Nikolaus Meyer-Landrut.

Ο Εξοχ. Πρέσβης έγινε δεκτός από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, με τον οποίο είχαν μακρά συζήτηση μέσα σε κλίμα εγκαρδιότητος.

Τον κ. Meyer-Landrut συνόδευαν η συνεργάτιδά του Ευγεν. κ. Ελευθερία Περτζινίδου, και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της Αντιπροσωπείας της Ε.Ε..

Μεθαύριο, Παρασκευή, ο κ. Πρέσβης θα επισκεφθεί την Ι. Θεολογική Σχολή Χάλκης και το Ορφανοτροφείο της Πριγκήπου.

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας ευχήθηκε στον Οικουμενικό Πατριάρχη 

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας κ. Volodymyr Zelenskyy και ο προκάτοχός του, πρώην Πρόεδρος κ. Petro Poroshenko, ευχήθηκαν εγκαρδίως τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Μεταξύ των προσωπικοτήτων που ευχήθηκαν την Α.Θ. Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη, με την ευκαιρία των γενεθλίων του, είναι και ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Εξοχ. κ. Volodymyr Zelenskyy, ο οποίος εξέφρασε και πάλι την χαρά του για την Πατριαρχική επίσκεψη που θα πραγματοποιηθεί εντός του έτους στην χώρα του, καθώς και ο πρώην Πρόεδρος της ίδιας χώρας Εξοχ. κ. Petro Poroshenko.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων