04/06/2023 04/06/2023 Στο ναΰδριο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης τελέστηκε το βράδυ του Σαββάτου, 3 Ιουνίου, ο Μέγας Εσπερινός της δεσποτικής εορτής της Πεντηκοστής, χοροστατούντος του Καθηγουμένου της Ι.Μ. Αγίας Τριάδος, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού. Εκκλησιάστηκαν παλαιοί απόφοιτοι της Σχολής, πραγματοποιούντες το καθιερωμένο ετήσιο προσκύνημά τους, υπό την ηγεσία του Προέδρου της Εστίας Θεολόγων Χάλκης, Καθηγητού...
04 Ιουνίου, 2023 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2023 - 15:26

Ο Εσπερινός της Πεντηκοστής στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Ο Εσπερινός της Πεντηκοστής στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Στο ναΰδριο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης τελέστηκε το βράδυ του Σαββάτου, 3 Ιουνίου, ο Μέγας Εσπερινός της δεσποτικής εορτής της Πεντηκοστής, χοροστατούντος του Καθηγουμένου της Ι.Μ. Αγίας Τριάδος, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού.

Εκκλησιάστηκαν παλαιοί απόφοιτοι της Σχολής, πραγματοποιούντες το καθιερωμένο ετήσιο προσκύνημά τους, υπό την ηγεσία του Προέδρου της Εστίας Θεολόγων Χάλκης, Καθηγητού κ. Νικολάου Ξεξάκη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων