26/10/2020 26/10/2020 Επί τη μνήμη του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτου τελέστηκε χθες, παραμονή της εορτής, ο Μέγας Εσπερινός στο ναΰδριο της Σχολής υπό του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού. Σήμερα, 26.10.2020, η αδελφότητα της Σχολής, προεστώτος του Καθηγουμένου, μετέβη στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Πριγκήπου και ευχήθηκε στον άγοντα τα ονομαστήριά του Μητροπολίτη Γέροντα Πριγκηποννήσων...
26 Οκτωβρίου, 2020 - 18:12
Τελευταία ενημέρωση: 26/10/2020 - 18:14

Ο Εσπερινός του Αγίου Δημητρίου στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Ο Εσπερινός του Αγίου Δημητρίου στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Επί τη μνήμη του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτου τελέστηκε χθες, παραμονή της εορτής, ο Μέγας Εσπερινός στο ναΰδριο της Σχολής υπό του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού.

Σήμερα, 26.10.2020, η αδελφότητα της Σχολής, προεστώτος του Καθηγουμένου, μετέβη στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Πριγκήπου και ευχήθηκε στον άγοντα τα ονομαστήριά του Μητροπολίτη Γέροντα Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριο, απόφοιτο του Λυκειακού Τμήματος της Σχολής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων