28/06/2022 29/06/2022 Ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων κ. Γιώργος Μυλωνάκης επισκέφθηκε επισήμως την Τρότη 28 Ιουνίου 2022, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης, όπου έγινε δεκτός από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό και την περί αυτόν αδελφότητα. Ο Καθηγούμενος προσεφώνησε, επί παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέου,...
28 Ιουνίου, 2022 - 21:22
Τελευταία ενημέρωση: 29/06/2022 - 2:14

Ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων κ. Γιώργος Μυλωνάκης επισκέφθηκε επισήμως την Τρότη 28 Ιουνίου 2022, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης, όπου έγινε δεκτός από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό και την περί αυτόν αδελφότητα.

Ο Καθηγούμενος προσεφώνησε, επί παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέου, εκπροσωπούντος την Εφορεία της Σχολής, τους υψηλούς επισκέπτες αναφερόμενος στην ιστορία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, καθώς και στις δυνατότητες συνεργασίας με τη Βουλή. Ακολούθως, οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στους χώρους της Σχολής, ιδίως δε στην πλούσια και ιστορική Βιβλιοθήκη της, ενώ κατόπιν παρακάθησαν στην προς τιμήν τους παρατεθείσα τράπεζα, ευλογηθείσα υπό του Σεβασμιωτάτου Εφόρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων