29/11/2020 29/11/2020 Στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι τελέστηκε ο Μέγας Εσπερινός της Θρονικής Εορτής της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Μύρων κ. Χρυσοστόμου.  Στον φετινό εoρτασμό της μνήμης του Αγίου ενδόξου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, η οποία αποτελεί και ημέρα εορτασμού της Θρονικής Εορτής (29 και 30 Νοεμβρίου), θα παραβρεθεί Αντιπροσωπεία της...
29 Νοεμβρίου, 2020 - 16:40
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2020 - 16:47

Ο Μέγας Εσπερινός της Θρονικής εορτής στο Φανάρι

Διαδώστε:
Ο Μέγας Εσπερινός της Θρονικής εορτής στο Φανάρι

Στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι τελέστηκε ο Μέγας Εσπερινός της Θρονικής Εορτής της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Μύρων κ. Χρυσοστόμου. 

Στον φετινό εoρτασμό της μνήμης του Αγίου ενδόξου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, η οποία αποτελεί και ημέρα εορτασμού της Θρονικής Εορτής (29 και 30 Νοεμβρίου), θα παραβρεθεί Αντιπροσωπεία της Αυτονόμου Ορθοδόξου Εκκλησίας της Φιλλανδίας καθώς και Πρωθυπουργός της Ουκρανίας κ. Ντενίς Σμίγκαλ.

Φωτ. Νίκος Μαγγίνας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων