06/09/2021 06/09/2021 Επίσκεψη πραγματοποίησε την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021, στην Θεολογική Σχολή Χάλκης ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Φιλομηλίου κ. Ηλίας, Αρχιερατικώς Προϊστάμενος των υπό το Οικουμενικό Πατριαρχείο Αλβανοφώνων Κοινοτήτων των ΗΠΑ. Ο Πανιερώτατος και η συνοδεία του έγιναν δεκτοί από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό, και την περί αυτόν αδελφότητα και ξεναγήθηκαν στους χώρους της Σχολής....
06 Σεπτεμβρίου, 2021 - 22:20
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2021 - 21:29

Ο Μητροπολίτης Φιλομηλίου στην Θεολογική Σχολή Χάλκης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Φιλομηλίου στην Θεολογική Σχολή Χάλκης

Επίσκεψη πραγματοποίησε την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021, στην Θεολογική Σχολή Χάλκης ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Φιλομηλίου κ. Ηλίας, Αρχιερατικώς Προϊστάμενος των υπό το Οικουμενικό Πατριαρχείο Αλβανοφώνων Κοινοτήτων των ΗΠΑ.

Ο Πανιερώτατος και η συνοδεία του έγιναν δεκτοί από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό, και την περί αυτόν αδελφότητα και ξεναγήθηκαν στους χώρους της Σχολής. Στη συνέχεια ο Πανιερώτατος χοροστάτησε από του παραθρονίου κατά τον προεόρτιο της Γεννήσεως της Θεοτόκου Εσπερινό στο ναΰδριο της Σχολής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων