13/02/2020 13/02/2020 Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, επισκέφθηκε την Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020, την Έδρα της Μητρός Εκκλησίας, συνοδευόμενος από το νέο Πρωτοσύγκελλό του, Αρχιμανδρίτη Αμβρόσιο Σκαρβέλη. Ο Μητροπολίτης κ. Κύριλλος, ο οποίος την περασμένη Κυριακή χειροτόνησε τον π.Αμβρόσιο σε Πρεσβύτερο, παρουσίασε στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο το νέο Πρωτοσύγκελλό του. Ο Παναγιώτατος τον συνεχάρη...
13 Φεβρουαρίου, 2020 - 12:20
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2020 - 11:39

Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης στο Φανάρι

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης στο Φανάρι

Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, επισκέφθηκε την Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020, την Έδρα της Μητρός Εκκλησίας, συνοδευόμενος από το νέο Πρωτοσύγκελλό του, Αρχιμανδρίτη Αμβρόσιο Σκαρβέλη.

Ο Μητροπολίτης κ. Κύριλλος, ο οποίος την περασμένη Κυριακή χειροτόνησε τον π.Αμβρόσιο σε Πρεσβύτερο, παρουσίασε στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο το νέο Πρωτοσύγκελλό του.

Ο Παναγιώτατος τον συνεχάρη για την προαγωγή του και του έδωσε την πατρική ευχή και ευλογία του για την ανάληψη των νέων πολυεύθυνων καθηκόντων του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων