17/09/2020 17/09/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος προεξήρχε των λατρευτικών συνάξεων επί τη εορτή της Αγίας Σοφίας και των τριών θυγατέρων αυτής, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης (16-17.9.2020) στο φερώνυμο Πατριαρχικό Ίδρυμα στην Ανθούσα Αττικής. Ο Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος, ο οποίος παλαιότερα είχε διακονήσει στο Πατριαρχικό Καθίδρυμα της Ανθούσας, μετέφερε στους πιστούς τις ευχές του...
17 Σεπτεμβρίου, 2020 - 18:24
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2020 - 17:43

Ο Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου στο Πατριαρχικό Ίδρυμα Αγίας Σοφίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου στο Πατριαρχικό Ίδρυμα Αγίας Σοφίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος προεξήρχε των λατρευτικών συνάξεων επί τη εορτή της Αγίας Σοφίας και των τριών θυγατέρων αυτής, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης (16-17.9.2020) στο φερώνυμο Πατριαρχικό Ίδρυμα στην Ανθούσα Αττικής.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος, ο οποίος παλαιότερα είχε διακονήσει στο Πατριαρχικό Καθίδρυμα της Ανθούσας, μετέφερε στους πιστούς τις ευχές του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου και ευχήθηκε η αγάπη, η ελπίδα, η πίστη και η σοφία να είναι φωτεινά μονοπάτια στην ζωή όλων.

Φωτογραφίες: nyxthimeron.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων