17/06/2021 17/06/2021 Επίσκεψη στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στο Φανάρι, πραγματοποίησαν την Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021, ο Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος και ο Καθηγούμενος της Ι.Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους, Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης κ. Βαρθολομαίος, οι οποίοι έγιναν διαδοχικά δεκτοί από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, συνοδευόταν από...
17 Ιουνίου, 2021 - 19:38
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2021 - 20:14

Ο Μητροπολίτης Καλαμαριάς και αγιορείτες στο Φανάρι

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Καλαμαριάς και αγιορείτες στο Φανάρι

Επίσκεψη στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στο Φανάρι, πραγματοποίησαν την Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021, ο Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος και ο Καθηγούμενος της Ι.Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους, Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης κ. Βαρθολομαίος, οι οποίοι έγιναν διαδοχικά δεκτοί από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, συνοδευόταν από τον Ιερομόναχο κ. Χρυσόστομο, Γέροντα του Ιερού Κελλίου Αγ. Χρυσοστόμου Σκήτης Κουτλουμουσίου, ενώ ο Καθηγούμενος της Ι.Μονής Εσφιγμένου από μέλη της περί αυτόν Αδελφότητας.

 

Φωτογραφίες: Νίκος Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων