23/10/2019 23/10/2019 Το Βυζαντινό Μουσείο Μακρινίτσας, υποδέχθηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, το μεσημέρι, τον Προκαθήμενο της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Εσθονίας Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ταλλίνης και πάσης Εσθονίας κ. Στέφανο. Τον επιφανή Πρωθιεράρχη, ξενάγησε στους χώρους του Βυζαντινού Μουσείου, ο Διευθυντής π. Δαμασκηνός Κιαμέτης. Ο Μητροπολίτης κ. Στέφανος εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την εμπειρία της επισκέψεώς του στο...
23 Οκτωβρίου, 2019 - 13:44
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2019 - 13:46

Ο Μητροπολίτης Ταλλίνης στο Βυζαντινό Μουσείο Μακρινίτσας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ταλλίνης στο Βυζαντινό Μουσείο Μακρινίτσας

Το Βυζαντινό Μουσείο Μακρινίτσας, υποδέχθηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, το μεσημέρι, τον Προκαθήμενο της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Εσθονίας Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ταλλίνης και πάσης Εσθονίας κ. Στέφανο.

Τον επιφανή Πρωθιεράρχη, ξενάγησε στους χώρους του Βυζαντινού Μουσείου, ο Διευθυντής π. Δαμασκηνός Κιαμέτης.

Ο Μητροπολίτης κ. Στέφανος εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την εμπειρία της επισκέψεώς του στο Εκκλησιαστικό Μουσείο της Μακρινίτσας και τον θαυμασμό του για τον πλούτο των Εκκλησιαστικών Κειμηλίων που κοσμούν τις συλλογές του Μουσείου.

Η επίσκεψη του υψηλού Εκκλησιαστικού Επισκέπτου ολοκληρώθηκε με γεύμα που προσέφερε η Ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου της Μακρινίτσας στο οποίο παρακάθησε ο Μητροπολίτης κ. Στέφανος και ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος και οι συνοδείες τους.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων