24/09/2021 24/09/2021 Την Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, το Φανάρι επισκέφθηκε ο νέος Γενικός Γραμματέας της Μόνιμης Διεθνούς Γραμματείας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (BSEC),  Πρέσβης κ. Lazar Comanescu, ο οποίος έγινε δεκτός με εγκαρδιότητα από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Ο Παναγιώτατος συνεχάρη τον κ. Πρέσβη για την ανάληψη των νέων πολυεύθυνων καθηκόντων του και του...
24 Σεπτεμβρίου, 2021 - 8:42
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2021 - 8:58

O νέος Γενικός Γραμματέας του BSEC στο Φανάρι

Διαδώστε:
O νέος Γενικός Γραμματέας του BSEC στο Φανάρι

Την Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, το Φανάρι επισκέφθηκε ο νέος Γενικός Γραμματέας της Μόνιμης Διεθνούς Γραμματείας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (BSEC),  Πρέσβης κ. Lazar Comanescu, ο οποίος έγινε δεκτός με εγκαρδιότητα από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Ο Παναγιώτατος συνεχάρη τον κ. Πρέσβη για την ανάληψη των νέων πολυεύθυνων καθηκόντων του και του ευχήθηκε καρποφόρα και ανέφελη υπηρεσία προς όφελος του Διεθνούς Οργανισμού, του οποίου η Γενική Γραμματεία έχει έδρα στην Πόλη.

Ο Πατριάρχης των εν Τουρκία Αρμενίων στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Την έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου επισκέφθηκε την Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021, ο Πατριάρχης των εν Τουρκία Αρμενίων κ. Sahak Maşalyan. Στα Προπύλαια του Πατριαρχείου τον υποδέχθηκαν μαζί με τη συνοδεία του ο Μ. Πρωτοσύγκελλος κ. Θεόδωρος και μέλη της Πατριαρχικής Αυλής.

Αφού προσκύνησε στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό έγινε δεκτός από την Α. Θ. Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν εκτενώς θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων