25/05/2023 25/05/2023 Επίσκεψη στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου πραγματοποίησε την Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023, ο νέος Γενικός Γραμματέας του Διεθνούς Κέντρου Διαλόγου (KAICIΙD) Εντιμ. Dr Zuhair Alharthi. Ο Γενικός Γραμματέας του KAICIΙD έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν ζητήματα που σχετίζονται με την ενίσχυση και προώθηση του διαθρησκευτικού διαλόγου....
25 Μαΐου, 2023 - 8:53
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2023 - 7:50

Ο νέος Γενικός Γραμματέας του KAICIID στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Διαδώστε:
Ο νέος Γενικός Γραμματέας του KAICIID στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Επίσκεψη στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου πραγματοποίησε την Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023, ο νέος Γενικός Γραμματέας του Διεθνούς Κέντρου Διαλόγου (KAICIΙD) Εντιμ. Dr Zuhair Alharthi.

Ο Γενικός Γραμματέας του KAICIΙD έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν ζητήματα που σχετίζονται με την ενίσχυση και προώθηση του διαθρησκευτικού διαλόγου.

Στη συνάντηση παρέστη και ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, ο οποίος είναι μέλος του Δ.Σ. του Διεθνούς Οργανισμού.

Φωτό: Νίκος Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων