09/09/2020 09/09/2020 Η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, αναμένεται να χοροστατήσει κατά τη Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί στις 14 Φεβρουαρίου επί τη εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, στον Πατριαρχικό Ναό στο Φανάρι.  Θα συγχοροστατήσουν Συνοδικοί και λοιποί Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες. Επίσης, την Κυριακή προ της Υψώσεως του Τιµίου Σταυρού, ο Παναγιώτατος θα χοροστατήσει κατά τη...
09 Σεπτεμβρίου, 2020 - 11:30
Τελευταία ενημέρωση: 09/09/2020 - 11:48

Ο Οικ. Πατριάρχης στον εορτασμό της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού

Διαδώστε:
Ο Οικ. Πατριάρχης στον εορτασμό της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού

Η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, αναμένεται να χοροστατήσει κατά τη Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί στις 14 Φεβρουαρίου επί τη εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, στον Πατριαρχικό Ναό στο Φανάρι.  Θα συγχοροστατήσουν Συνοδικοί και λοιποί Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες.

Επίσης, την Κυριακή προ της Υψώσεως του Τιµίου Σταυρού, ο Παναγιώτατος θα χοροστατήσει κατά τη θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Γενεθλίων της Θεοτόκου Παλαιού Μπάνιου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων