08/12/2022 08/12/2022 Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, σήμερα, Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022, συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γέροντα Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ και τον Πανοσιολ. Τριτεύοντα κ. Καλλίνικο, αναχώρησε με αεροσκάφος της εταιρίας Etihad για το Abu Dhabi, προκειμένου να συμμετάσχει σε δύο Διεθνείς Διασκέψεις Διαθρησκευτικού και Διαπολιτισμικού Διαλόγου. Επίτροπος του Πατριάρχου ορίσθηκε ο Σεβασμιώτατος...
08 Δεκεμβρίου, 2022 - 15:11

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης αναχώρησε για το Άμπου Ντάμπι

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης αναχώρησε για το Άμπου Ντάμπι

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, σήμερα, Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022, συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γέροντα Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ και τον Πανοσιολ. Τριτεύοντα κ. Καλλίνικο, αναχώρησε με αεροσκάφος της εταιρίας Etihad για το Abu Dhabi, προκειμένου να συμμετάσχει σε δύο Διεθνείς Διασκέψεις Διαθρησκευτικού και Διαπολιτισμικού Διαλόγου.

Επίτροπος του Πατριάρχου ορίσθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μύρων κ. Χρυσόστομος, ο οποίος και τον προέπεμψε στο Αεροδρόμιο της Πόλης, μαζί με τον Πανοσιολ. Μ. Πρωτοσύγκελλο κ. Θεόδωρο.

(Φωτογραφία Αρχείου: Ν. Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων