23/11/2022 23/11/2022 Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος παρέδωσε για άλλη μια φορά ανθρωπιστική βοήθεια στους Ουκρανούς που έχασαν τα σπίτια τους ή αναγκάστηκαν να τα εγκαταλείψουν λόγω της  ρωσικής επίθεσης. Ο Μητροπολίτης Ντονέτσκ και Μαριούπολης Σέργιος, διοργάνωσε ανθρωπιστικό κόμβοστο Ντνίπρο στον οποίο προσέφερε σε τακτική βάση βοήθεια σε όλους όσοι έχουν ανάγκη. Στη σελίδα του στο Facebook, ο...
23 Νοεμβρίου, 2022 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2022 - 18:34

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης απέστειλε βοήθεια στους Ουκρανούς που έχασαν τα σπίτια τους

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης απέστειλε βοήθεια στους Ουκρανούς που έχασαν τα σπίτια τους

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος παρέδωσε για άλλη μια φορά ανθρωπιστική βοήθεια στους Ουκρανούς που έχασαν τα σπίτια τους ή αναγκάστηκαν να τα εγκαταλείψουν λόγω της  ρωσικής επίθεσης.

Ο Μητροπολίτης Ντονέτσκ και Μαριούπολης Σέργιος, διοργάνωσε ανθρωπιστικό κόμβοστο Ντνίπρο στον οποίο προσέφερε σε τακτική βάση βοήθεια σε όλους όσοι έχουν ανάγκη.

Στη σελίδα του στο Facebook, ο Μητροπολίτης Σέργιος ευχαρίστησε τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο για την πνευματική και υλική υποστήριξη των Ουκρανών σε δύσκολες στιγμές.  

«Σας ευχαριστούμε ειλικρινά για τη μεγάλη υποστήριξη και την υλική βοήθεια που έλαβαν σήμερα οι εσωτερικά εκτοπισμένοι και οι πολύτεκνες οικογένειές μας μέσω του Μακαριωτάτου Μητροπολίτη Επιφανίου από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Η Παναγιότητά του στηρίζει πνευματικά και υλικά τους Ουκρανούς σε δύσκολες δοκιμασίες και δείχνει την αγάπη και την υποστήριξή του – ας τους ανταμείψει ο Κύριος για την καλή τους πράξη!».

Πληροφορίες: Φως Φαναρίου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων